adidas Major League Soccer wedstrijdbal 2022

De Major League Soccer en adidas hebben deze week de officiële Major League Soccer voetbal voor het seizoen 2022 gelanceerd. Met deze voetbal spelen de 28 Major League Soccer clubs in de Amerikaanse competitie gedurende het jaar 2022. De bal maakt zijn debuut tijdens de MLS Cup wedstrijd tussen Portland Timbers en New York City FC op zaterdag 11 december in Portland. Adidas is opnieuw de official supplier van de officiële MLS wedstrijdbal. Het merk, dat ook de kledingsponsor is van alle Major League Soccer clubs, heeft sinds 1996 een partnership met de organisatie van de Amerikaanse voetbalcompetitie.

De nieuwe adidas Major League Soccer wedstrijdbal 2022 heeft een fleurig design en dat heeft alles te maken met de nationale bloemen van de Verenigde Staten en Canada, die als print op de bal zijn verwerkt. De panels bevatten namelijk een print van rozen (de nationale bloem van de Verenigde Staten) en bosbessen (de bloem van Canada). Een deel van de bloemen is middels een grijze pint in de panels van de bal verwerkt en de bloemen in de nadere panels zijn geel, rood, paars, blauw en groen. Deze kleuren symboliseren de nationaliteiten van alle spelers die dit seizoen in de Major League Soccer spelen. Het nieuwe ontwerp van de bal weerspiegelt de 860 MLS spelers uit 79 verschillende landen en staat dan ook symbool voor het gevoel van eenheid en verbondenheid binnen de voetbalgemeenschap over de gehele wereld. Op de voetbal staan de logo's van adidas en de MLS in het blauw. Ook de handtekening van Major League Soccer oprichter Don Garber mag niet op de bal ontbreken.

De Major League Soccer wedstrijdbal 2022 heeft de gebruikelijke kenmerken. De bal staat bekend als de meest duurzame bal, welke voor 100% gemaakt is van materialen op waterbasis. De nieuwe adidas Major League Soccer voetbal heeft verder het vernieuwde 6x1 panel design. De bal heeft namelijk zes panels met een goed uitgewerkte en nieuwe vorm. Deze panels zijn middels een naadloze constructie in elkaar gelijmd en bevatten een speciaal oppervlak voor de perfecte controle, nauwkeurigheid, balvlucht en grip. De binnenbal van de nieuwe adidas Major League Soccer voetbal is gemaakt van latex. Uiteraard voldoet de bal dan ook aan alle FIFA voorwaarden als het gaat om de omtrek, het gewicht, de wateropname, de vlucht van de bal en de mate van stuiteren. Check hieronder de officiële marketingafbeeldingen van de nieuwe adidas Major League Soccer voetbal 2022. 

adidas Major League Soccer voetbal 2022 bestellen

De adidas Major League Soccer wedstrijdvoetbal 2022 kun je vanaf nu bestellen. De officiële wedstrijdbal bestel je voor een prijs van € 139,95, maar goedkopere versies al vanaf € 12,95. Check ook andere adidas voetballen in deze winkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze nieuwe adidas voetbal direct in deze SHOP!

of deze winkel! 

adidas Major League Soccer wedstrijdbal 2022

adidas Major League Soccer wedstrijdbal 2022