Inter Miami uitshirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het Inter Miami FC uitshirt van adidas. In dit tenue speelt Inter Miami de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2020-2021. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.

Het Inter Miami FC uitshirt 2021-2022 is dit jaar geheel zwart en bevat een all-over print van palmbomen. Deze palmbomen zijn een verwijzing naar de kust van de kustplaats van FLorida.. Daarnaast is het tenue van de club van eigenaar David Beckham voorzien van roze details. De drie strepen van adidas op de schouders zijn roze. Hetzelfde geldt voor de logo's van de club en adidas op de borst. De achterkant van het tenue bevat het motto van de club: FREEDOM to DREAM. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals en bevindt zich aan de onderkant een tag met daarin de reiger uit het clublogo. De taping aan de binnenkant van de hals is lichtblauw en dit verwijst bedden aan de kust van Miami. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om dit tenue te kopen! In deze winkels kun je het voetbalshirt van Inter Miami FC ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!