Atlanta United thuisshirt 2021-2022

Merk: Adidas
SKU: GK1460
Waardering:
Aantal stemmen: 0

Bestel hier het nieuwste adidas Atlanta United thuisshirt 2021-2022 voor volwassen. In dit tenue speelt de club de Major League Soccer thuiswedstrijden in 2021-2022. Dit tenue kun je vanaf nu kopen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Atlanta United thuisshirt 2021-2022 is dit jaar zwart en wordt gekenmerkt door de vijf dunne rode strepen over het midden van het voetbalshirt. Dit is een verwijzing naar de bijnaam van de club: The Five Stripes. De rode details komen ook terug in de drie adidas strepen op de schouders en in de band aan de onderkant van de mouwen. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een combinatie van een v-hals en semi hoge kraag. De rechter borst bevat het logo van adidas in het rood en de andere borst het logo van de club. Boven dit logo prijkt een ster, welke verwijst naar de in 2018 gewonnen MLS Cup.  Op het midden van het tenue staat sponsor AMERICAN FAMILY INSURANCE. Verder prijkt op de achterkant van het Atlanta United tenue de tekst; UNITED. De onderkant van het voetbalshirt bevat nog een speciale badge van de club. Het tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze winkels kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer!