Merk: SKU: H45466

Bestel hier het nieuwste adidas Atlanta United uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit tenue speelt de club de Major League Soccer uitwedstrijden in 2022 en 2023. Dit tenue kun je vanaf nu kopen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het nieuwe Atlanta United FC uitshirt 2022-2023 heeft als titel ''The Forest Kit.'' Het voetbalshirt is geïnspireerd door de bossen in Atlanta en staat bovendien symbool voor duurzaamheid. Het voetbalshirt is mintgroen en bevat een print van geometrische vormen met een net andere tint groen. De ronde hals en de adidas strepen op de schouders zijn ook groen. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor American Family Insurance versiert het midden van het voetbalshirt. De binnenkant van de hals is uitgerust met de tekst: ''City in the Forest.''  Het tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Dit voetbalshirt heeft een normale pasvorm.

Klik direct op de buttons om het Atlanta United uitshirt 2022-2023 te bestellen! In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.