SKU: 770285-01

Koop hier het Puma Uruguay uitshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt het Uruguyaans voetbalelftal de WK 2022 uitwedstrijden en de overige interlands in de periode 2022-2023. Dit Uruguay voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Uruguay uitshirt 2022-2023 is volledig wit en wordt gekenmerkt door het grote schild op het midden van het tenue. Dit schild is geïnspireerd door de vorm van het logo van de nationale voetbalbond. De bovenkant van dit schild bevat een lichtblauw vlak. De rechterkant van dit vlak bevat de vlag van het land en de linkerkant de naam van het land in het goud. Op het midden van de borst staan de logo's van Puma en de nationale voetbalbond. Boven het logo van de AUF staan vier sterren. Deze sterren verwijzen naar het twee keer winnen van de Olympische Spelen (1924 en 1928) en het twee keer winnen van het WK (1930 en 1950). Het Puma logo betreft het Puma no1 logo. Dit logo bevat het woordmerk en de Puma cat. Op de mouwen staat ook het Puma logo in het goud. Het Uruguay uitshirt bevat een ronde hals met twee lichtblauwe banen. De band aan de onderkant van de mouwen heeft ook twee lichtblauwe banen. In de nek op de achterzijde van het tenue bevindt zich een label met daarin de bijnaam van het land: LA CELESTE. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht. 

  • dryCELL: Prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Regular-fit
  • V-hals
  • Ingezette mouwen
  • Officieel teamembleem op de borst
  • PUMA Cat-logo op de borst

Wil jij net als de spelers van Uruguay het Uruguay WK 2022 uitshirt dragen? Klik dan direct op de buttons! In deze winkels kun je dit voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.