SKU: 770284-01

Koop hier het Puma Uruguay thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt het Uruguyaans voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden en de overige interlands in de periode 2022-2023. Dit Uruguay voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Uruguay thuisshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van 1924. Dit betreft het jaar waarin het nationale voetbalelftal de Olympische Spelen in Amsterdam won. Het voetbalshirt is zoals altijd geheel lichtblauw en bevat dit jaar een witte henley collar met een knoopje. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit.  De logo's van PUMA en de voetbalbond staan op de borst. Het logo van Puma is goud en betreft het zogenaamde Puma no.1 logo. Dit logo bevat zowel het woordmerk als het logo van Puma. Het Puma logo staat ook op beide mouwen. Boven het logo van de voetbalbond staan vier sterren, welke verwijzen naar de gewonnen twee gewonnen WK's van 1930 en 1950 en de gewonnen Olympische Spelen in 1924 en 1928. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de bijnaam van het nationale elftal: LA CELESTE, verwerkt in de nationale vlag. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht. 

  • dryCELL: Prestatietechnologie ontworpen om vocht van het lichaam af te voeren en je tijdens het sporten vrij te houden van zweet
  • Regular-fit
  • V-hals
  • Ingezette mouwen
  • Officieel teamembleem op de borst
  • PUMA Cat-logo op de borst

Wil jij net als de spelers van Uruguay het Uruguay WK 2022 thuisshirt dragen? Klik dan direct op de buttons! In deze winkels kun je dit voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.