SKU: 768068-01SUIT

Bestel hier het Puma Uruguay trainingspak 2022-2023 voor volwassenen. Dit trainingspak dragen de spelers van Uruguay tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en andere interlands in de periode 2022-2023. Dit trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.  Het trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek. 

De Puma Uruguay training sweater 2022-2023 is in stijl van de kleuren van het Uruguay thuisshirt. De training sweater is lichtblauw en bevat een hoge hals met een rits tot de borst.  De sweater wordt gekenmerkt door de diagonale band op de mouwen. Op de rechtermouw is deze band goud en op de andere mouw wit. De logo's van Puma en de voetbalbond op de borst zijn goud.  Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De PUMA Uruguay trainingstrui heeft een aansluitende pasvorm die goed aansluit op het bovenlichaam. De lichte, rekbare stof beweegt soepel met je mee tijdens elke beweging.

De Uruguay trainingsbroek 2022-2023 is zwart en bevat aan de bovenkant een tailleband. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm aanpassen. De Uruguay trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt. De trainingsbroek bevat twee zakken met ritsen aan de zijkanten. Ter hoogte van de kuiten bevinden zich diagonale banen. De trainingsbroek bevat ook de logo's van de voetbalbond en Puma. De PUMA Uruguay trainingsbroek heeft aansluitende pasvorm die mooi aansluit op de benen. De lichte, rekbare stof beweegt soepel met je mee tijdens elke beweging. Het Uruguay trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Wil jij net als de spelers van Uruguay het Uruguay trainingspak 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons!