Rusland trainingsbroek 2020-2021

Bestel hier de nieuwste trainingsbroek van Rusland voor volwassenen. Deze broek is onderdeel van het Rusland trainingspak voor 2020-2021.  Deze trainingsbroek kan je vanaf nu kopen in de maten  XS, S, M, L, XL en XXL. Deze broek wordt door de spelers van het nationale elftal van Rusland gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, gedurende de periode 2020-2021.

De Rusland trainingsbroek is geheel marine blauw en aan de zijkanten drie adidas strepen in de andere kleuren van de vlag. Aan de rechter zijkant van de broek zijn de drie strepen blauw en aan de andere kant zijn deze rood. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken en verder bevat de broek mesh inzetstukken, voor een perfecte ventilatie. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat de je broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. Op de broek staan bovendien de logo's van de Russische bond en adidas. Deze trainingsbroek heeft een zogenaamde tapered fit, wat betekent dat de broek strak om de enkels en kuiten valt. 

Deze Rusland trainingsbroek bestaat voor 100 % uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil je net als sterren als de sterspelers van Rusland schitteren in deze trainingsbroek? Klik dan direct op de buttons!