SKU: GQ1195

Bestel hier direct en snel het adidas Rusland uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt het het Russische voetbalelftal de Euro 2020/EK 2021 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 op vreemde bodem. Dit voetbalshirt is vanaf nu beschikbaar in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het Rusland uitshirt 2021-2022 is wit en bevat ook de andere kleuren van de Russische vlag. Net onder de borst bevindt zich zowel een blauwe als een rode band. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het Rusland voetbalshirt een rode v-hals en zijn ook de adidas strepen op de schouders rood. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Russische voetbalbond. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Wil jij net als Dzjoeba, Mario Fernandes, Golovin, Tsjerysjev, Mirantsjoek, Fomin, Smolov, Zjirkov en andere spelers dit tenue dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het Rusland tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!