Rusland voetbalshirt 2020-2021 - kinderen

Koop hier het nieuwste Rusland thuisshirt voor kinderen. Het shirt van het Russische elftal kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar. Dit voetbalshirt kan je namelijk bestellen in de kindermaten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. In dit shirt speelt het Russische voetbalelftal de thuiswedstrijden tijdens het EK van 2020 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. 

Het Rusland thuisshirt is dit seizoen geïnspireerd door het adidas Condivo 20 template. Het tenue is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print over het tenue. Deze camo print heeft wat weg van wolken. De mouwen zijn overwegend rood en bevatten aan de onderkant twee banen in de andere kleuren van de Russische vlag. Deze banden zijn blauw en wit. Verder bevat het Rusland tenue een retro v-hals. Dit wordt door adidas de zogenaamde EQT collar genoemd en is geïnspireerd door de kraag die adidas veelal gebruikte in de jaren '90. Op de borst bevinden zich de logo's van de Russische voetbalbond en adidas. De achterkant van het tenue bevat in de nek het wapen van het land. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Dzjoeba, Tsjerysjev, Golovin, Fernandes, Smolov, Zjirkov

Het Rusland shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om direct het nieuwe shirt te bestellen. Hier kan je het nieuwe shirt van Rusland ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!