Portugal uitshirt WK 2018 - kinderen

Bestel hier het Portugal uitshirt voor het WK van 2018 voor kinderen. Dit shirt kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Je kan zowel het thuistenue als uittenue in kindermaten bestellen. Deze afbeelding betreft een foto van het uitshirt. In dit shirt speelt het Portugese elftal de uitwedstrijden tijdens het WK van 2018 in Rusland en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019.

Het uitshirt van het Portugese elftal is dit seizoen geheel wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van groene kruizen over de body van het shirt. Ook heeft het tenùe een nieuwe hals. Deze hals betreft een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Aan de binnenkant van de hals prijkt een Portugees symbool. De achterkant van het tenue bevat twee banen in de kleuren van de Portugese vlag. De mouwen worden gekenmerkt door het flitsende design van zigzagstrepen. Dit design loopt een deel door tot over de achterkant van het tenue. Op de borst prijken de logo's van Nike en de voetbalbond van Portugal. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil je net als Ronaldo, Quaresma, Moutinho, Eder en Mario schitteren in dit nieuwe uitshirt van het Portugese elftal? Klik dan direct op de buttons om dit shirt te bestellen. In deze shops kan je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers!