SKU: DN0692-628

Bestel hier het Nike Portugal thuisshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt het Portugese voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. 

Het Portugal thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de wapperende vlag van de fans in het stadion. Het voetbalshirt heeft een diagonaal half-om-half design. De bovenkant van het voetbalshirt is rood en de onderkant goud. Beide delen worden gescheiden door een diagonale lijn. Het Portugal voetbalshirt heeft alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het logo van de Portugese voetbalbond. In de nek op de achterzijde van het Portugal thuisshirt staat een print van de Esfera Armilar.Dit betreft de armillarium uit het wapenschild van Portugal. Dit symbool verwijst naar het Portugese koloniale rijk en de ontdekkingen van de ontdekkingsreizigers. Het Portugal voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Portugal thuisshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je de Portugal tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Portugal bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. 

Koop deze producten