Portugal uitshirt 2022-2023

Bestel hier het Nike Portugal uitshirt 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt het Portugese voetbalelftal de WK 2022 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. 

Het Portugal uitshirt 2022-2023 is gebroken wit met donkerblauwe accenten, geïnspireerd door de kleuren van de Portugese kustlijn. Ook de kleuren van de nationale vlag zijn onderdeel van het voetbalshirt. Op de borst bevindt zich een breed vlak. De rechterkant van dit vlak is groen en de andere kant rood. Het Portugal uitshirt heeft alle kenmerken van het nieuwe Nike template. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het logo van de Portugese voetbalbond. In de nek op de achterzijde van het Portugal thuisshirt staat een print van de Esfera Armilar. Dit betreft de armillarium uit het wapenschild van Portugal. Dit symbool verwijst naar het Portugese koloniale rijk en de ontdekkingen van de ontdekkingsreizigers. Het Portugal voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Portugal uitshirt 2022-2023 te bestellen. In deze winkels kun je de Portugal tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Portugal bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.