Portugal trainingsbroek 2020-2021 - Kinderen

Bestel hier de Portugal trainingsbroek van het Portugal trainingspak 2020-2021 voor kinderen. Deze Portugal trainingsbroek voor kinderen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Deze trainingsbroek is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Deze trainingsbroek draagt het Portugal voetbalelftal in de voorbereiding op de EK 2021 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2020-2021.

De trainingsbroek van Portugal is geheel bruin en bevat een tailleband aan de bovenkant.De onderkant van de broek bevat enkelritsen. Hiermee kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. Verder is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en prijken de logo's van Nike en de Portugese voetbalbond op de broek. Kenmerkend aan de broek is de diagonale taping net onder de knieën. Deze hebben dezelfde kleuren als de Portugese vlag. De broek bevat twee diagonale zwarte banen, twee rode banen en een groene band. De broek is gemaakt van een elastisch materiaal, die zich perfect aanpast naar de vorm van de benen. Dit wordt door Nike ook wel de toelopende fit genoemd. Deze broek valt vooral strak om de enkels en kuiten. Deze broek wordt vanaf nu gedragen door sterren als Ronaldo, Pepe, Bruno Fernandes, Felix, Eder, Silva, Sanches en nog meer sterspelers. 

De broek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Klik direct op de buttons om deze broek te bestellen!