Portugal trainingspak 2020-2021 - Turquoise

Dit is het officiële turquoise Portugal trainingspak van Nike. Dit pak kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit trainingspak wordt door het nationale elftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2021 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden in de periode 2020-2021. 

Dit pak bestaat uit een turquoise trainingsjack met een zwarte trainingsbroek. Beide items bevatten groene accenten. Over de mouwen van de training top loopt een diagonale strip in de kleuren van de Portugese vlag. Deze taping is verdeeld in twee zwarte banen, twee rode banen en in het midden een groene band. Deze taping komt ook weer terug aan de zijkanten van de trainingsbroek. Op de borst van het jack en op de trainingsbroek staan de logo's van de voetbalbond en Nike. Het jack bevat raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de armen. Beide items zijn gemaakt van een elastisch materiaal, waardoor het naadloos aansluit op het lichaam. De trainingsbroek bevat aan de onderkant enkelritsen en zowel de broek als het jack zijn uitgerust met zakken aan de zijkanten. Het pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en vochtafvoer,

Wil jij net als spelers als  Ronaldo, Pepe, Bruno Fernandes, Felix, Eder, Silva, Sanches en nog meer sterspelers in dit Portugal trainingspak schitteren?  Check hieronder shops waar je deze sweater exclusief kunt kopen!