Portugal voetbalshirt WK 2018 - kinderen

Bestel hier het Portugal voetbalshirt voor het WK van 2018 voor kinderen. Dit shirt kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Je kan zowel het thuistenue als uittenue in kindermaten bestellen. Deze afbeelding betreft een foto van het thuisshirt. In dit shirt speelt het Portugese elftal de thuiswedstrijden tijdens het WK van 2018 in Rusland en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019.

Het thuisshirt van Portugal is zoals altijd overwegend rood en bevat groene accenten aan de zijkanten van de hals en de achterkant. Deze hals betreft een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Aan de binnenkant van de hals prijkt een Portugees symbool. De achterkant van het tenue bevat twee banen in de kleuren van de Portugese vlag. De mouwen worden gekenmerkt door het flitsende design van zigzagstrepen. Dit design loopt een deel door tot over de achterkant van het tenue. Op de borst prijken de logo's van Nike en de voetbalbond van Portugal. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil je net als Ronaldo, Quaresma, Moutinho, Eder en Mario schitteren in dit nieuwe voetbalshirt van het Portugese elftal? Klik dan direct op de buttons om dit shirt te bestellen. In deze shops kan je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers!