Polen warming-up shirt 2020-2021 - Rood/Wit

Bestel hier het Polen warming-up shirt 2020-2021 voor volwassenen. Dit pre match top kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit shirt dragen de spelers tijdens de warming-up van het Poolse elftal voorafgaande aan de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, in de periode 2020-2021. 

Het Polen warming-up shirt is een combinatie van rood en wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van flitsende strepen. De print heeft een Pools reliëf. De mouwen van het trainingsshirt zijn uitgerust met een witte, diagonale taping. De mouwen betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals.  Het logo van de bond prijkt op de linker borst en de rechter borst is uitgerust met het logo van Nike in het rood. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Lewandowski, Milik, Blasczykowski, Glik en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons. In deze shops kan je het tenue van Polen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!