Merk: SKU: TF-3113

Dit is het Polen retro voetbalshirt 1982-1984 van TOFFS voor volwassenen. Dit retro voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit retro voetbalshirt is geïnspireerd door de voetbalshirts van het Poolse voetbalelftal van de periode 1982-1984. Tijdens het WK 1982 eindigde Polen als derde. In de troostfinale werd Frankrijk met 3-2 verslagen. In de halve finale was Italië met 2-0 te sterk voor Polen en hierdoor was de derde plek het hoogste haalbare voor het Poolse voetbalelftal. Dit toernooi betekende de doorbraak van Boniek. De sterspeler verdiende een transfer naar Juventus.

Het Polen voetbalshirt 1982-1984 is overwegend wit en bevat rode verticale strepen en rode biesjes. Over de mouwen zijn twee rode strepen aangebracht. Midden op de borst staat een retro logo van de voetbalbond van Polen. Het retro voetbalshirt bevat een gevouwen kraag met aan de onderkant een rode driehoek. Dit retro voetbalshirt bestaat voor 100% uit katoen. 

Klik direct op de buttons om dit Polen retro voetbalshirt te bestellen. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!