Polen thuisshirt 2020-2021

Bestel hier het Polen thuisshirt 2020-2021 voor volwassenen en kinderen. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt het Poolse voetbalelftal de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. In dit tenue speelt het land ook de Nations League wedstrijden. 

Het Polen Euro 2020 voetbalshirt is dit seizoen geïnspireerd door de voetbalshirt van de jaren '70 en begin jaren '80, de meest succesvolle periode van het nationale elftal. Zowel tijdens op het WK van 1974 als op het WK van 1982 eindigde Polen als derde. Het Polen tenue heeft dan ook een klassiek design. Het voetbalshirt is wit met een klassieke polokraag met twee knopen. De kraag is bovendien uitgerust met een brede rode band aan de onderkant. Dit design komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Evenals op de tenues van de jaren '70 prijkt de badge van de Poolse voetbalbond op het midden van de borst. De swoosh van Nike staat in het rood op de rechterborst. De binnenkant van de hals voorzien van het moderne logo van de Poolse voetbalbond. Verder zijn de zijkanten van het voetbalshirt uitgerust met een zigzag taping, welke kenmerkend is voor het nieuwe template van Nike. Dit Polen tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Lewandowski, Milik, Piatek, Krychowiak, Glik, Buksa, Zielinski en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons. In deze shops kan je het tenue van Polen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!