SKU: CD0721-688

Bestel hier het Polen uitshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit rode uitshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt het Poolse voetbalelftal de Euro 2020 uitwedstrijden en ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de interlands in de Nations League. 

Het Polen Euro 2020 uitshirt is dit seizoen geïnspireerd door de voetbalshirt van de jaren '70 en begin jaren '80, de meest succesvolle periode van het nationale elftal. Zowel tijdens op het WK van 1974 als op het WK van 1982 eindigde Polen als derde. Het Polen uitshirt is geheel rood en bevat een toelopende v-hals in het wit. Ook de achterkant van de hals heeft dit design. Ook een band aan de onderkant van de mouwen is wit. Evenals op de tenues van de jaren '70 prijkt de badge van de Poolse voetbalbond op het midden van de borst. De swoosh van Nike staat in het rood op de rechterborst. De binnenkant van de hals voorzien van het moderne logo van de Poolse voetbalbond. Verder zijn de zijkanten van het voetbalshirt uitgerust met een zigzag taping, welke kenmerkend is voor het nieuwe template van Nike. Dit Polen tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Lewandowski, Milik, Piatek, Krychowiak, Glik, Buksa, Zielinski en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons. In deze shops kan je het tenue van Polen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!