Polen uitshirt WK 2018 - kinderen

Bestel hier het nieuwste Polen uitshirt of tenue voor kinderen. Dit betreft een een afbeelding van het uitshirt van het Poolse elftal. Je kan ook het thuisshirt voor kinderen bestellen! Het tenue is namelijk beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het tenuetje is in de volgende kindermaten te bestellen: 122, 128, 140, 152, 164 en 176. In deze Nike voetbalshirts speelt het Poolse elftal de WK 2018 wedstrijden en de wedstrijden in de UEFA Nations Cup buiten eigen land. Ook speelt het land in dit shirt een aantal oefenwedstrijden. 

Het Polen uitshirt is dit seizoen weer geheel rood en wordt gekenmerkt door de diagonale band van de linker schouder naar de onderkant van het shirt. Deze band bevat flitsende, horizontale banen en deze banen staan symbool voor de vleugels van de adelaar uit het logo van de bond. Het shirt bevat verder een diagonale hals in het rood/wit, welke naar het midden recht loopt. Dit is een kenmerk van het Nike Vapor Aeroswift template. De mouwen zijn uitgerust met flitsende zigzagstrepen. Verder is de binnenkant van de kraag uitgerust met een rode strip. Deze taping bevindt zich ook aan de achterkant van het tenue. Hierin is de adelaar uit het logo van de Poolse voetbalbond verwerkt. Het logo van de bond prijkt op de linker borst en de rechter borst is uitgerust met het logo van Nike in het rood. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Lewandowski, Milik, Blasczykowski, Glik en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan direct op de buttons op dit Polen voetbalshirt voor kinderen direct te bestellen. In deze shops kan je het tenue van Polen ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!