Polen anthem trainingsjack 2020-2021 - Rood

Bestel hier het Polen trainingsjack voor volwassenen. Dit is het jack dat de spelers dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Euro 2020 wedstrijden en de overige wedstrijden in deze periode. Het anthem jack is bovendien het jack dat de spelers dragen bij het afspelen van het volkslied voorafgaande aan de Euro wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden in de periode 2020-2021. Dit jack kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Polen trainingsjack is geheel in stijl van het uitshirt van het Poolse elftal. Het trainingsjack is namelijk geheel rood en bevat een hoge hals. Verder zijn de mouwen uitgerust met brede taping. De mouwen zijn raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen van de spelers en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. De zijkanten van het jack bevatten zakken met een rits. Het logo van de bond prijkt op de linker borst en de rechter borst is uitgerust met het logo van Nike in het wit. Verder is het Polen jack uitgerust met een groot vlak met daarin een design van golven. Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Lewandowski, Milik, Blasczykowski, Glik en andere sterren in dit trainingsjack schitteren? Klik dan direct op de buttons.