Polen trainingsbroek 2020-2021

Bestel hier direct de nieuwste Polen trainingsbroek van Nike voor volwassenen. Deze trainingsbroek is onderdeel van het Polen trainingspak 2020-2021. Dit pak wordt door de spelers van het Poolse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in 2020-2021.

De Polen trainingsbroek is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de diagonale rode taping aan de zijkanten. Verder is de trainingsbroek uitgerust met een tailleband. Met deze band kun je zelf de fit van de trainingsbroek verstellen. Op de rechter pijp prijkt het logo van Nike en de andere pijp is uitgerust met het embleem van de Poolse voetbalbond. De trainingsbroek heeft verder een toelopende pasvorm en valt strak om de benen en kutien. De onderkant van deze trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen. Deze trainingsbroek bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je net als de spelers van Polen in deze trainingsbroek schitteren? Klik dan direct op de buttons om de broek van Polen te bestellen!