SKU: 759816-02

Koop hier het nieuwe Oostenrijk uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt het Oostenrijkse voetbalelftal de uitwedstrijden tijdens het EK van 2021 en de uitwedstrijden tijdens de kwalificatiereeks ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. het shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. 

Het Puma Oostenrijk uitshirt 2021-2022 is dit jaar geheel zwart en bevat een all-over print van het iconische logo van de voetbalbond op de voor- en achterkant van het tenue. Verder bevat het tenue over de borst een horizontale band in de kleuren van de Oostenrijkse vlag: rood/wit/rood. Deze band wordt onderbroken door de naam van het land: ÖSTERREICH. Boven dit logo prijkt het logo van Puma, welke ook weer in het wit terug komt op beide mouwen. Het logo van de Oostenrijkse voetbalbond staat dit jaar niet op de linkerborst, maar is verplaatst naar de achterzijde van het voetbalshirt, in de nek. Verder is het tenue uitgerust met een v-hals en staan zijn er op de schouders verticale banen verwerkt. De Oostenrijk tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn ook uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Alaba, Arnautovic, Kaljdzic, Sabitzer, Demir, Dragovic, Hinteregger en andere sterren schitteren in dit shirt? Check dan de shops om het shirt exclusief te kopen! Hier heb je de mogelijkheid je Oostenrijk shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van het land.