Oostenrijk voetbalshirt kinderen 2020-2021

Koop hier het officiële Oostenrijk voetbalshirt 2020-2021 voor kinderen. Het Oostenrijk KIDS shirt kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS. In dit shirt speelt het nationale elftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. Ook speelt het nationale elftal van Oostenrijk in dit tenue de Euro 2020 wedstrijden. 

Het Oostenrijk thuistenue heeft dit seizoen wat weg van de Arsenal voetbalshirts. De body van het voetbalshirt is namelijk geheel rood en de mouwen van het tenue zijn wit. Hetzelfde geldt voor de ronde hals. De mouwen worden afgesloten door een rode band. De body van het Euro 2020 voetbalshirt van het Oostenrijkse voetbalelftal bevat bovendien een all-over print van het embleem van de voetbalbond, welke gekenmerkt wordt door de adelaar.  Deze all-over print is een eerbetoon aan de kunst van de Wiener Seccesion in de late negentiende eeuw. De Wiener Secession was een vereniging van beeldende kunstenaars in Wenen.  Op de linkerborst bevindt zich de badge van de voetbalbond (de ÖFB). De andere borst is voorzien van het Puma logo en het logo van Puma staat ook op beide mouwen. In de nek op de achterkant van het shirt prijkt de naam van het land: ÖSTERREICH. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester is en uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor een verbeterde afvoer van vocht en een perfecte ventilatie. 

Wil jij net als spelers als Arnautovic, Alaba, Hintereggers, Dragovic en andere sterspelers? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun jet het nieuwe Oostenrijk voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!