Oostenrijk thuisshirt 2020-2021

Bestel hier het Oostenrijk EK 2020 voetbalshirt voor kinderen en volwassenen. Dit tenue van het Oostenrijkse voetbalelftal kun je vanaf nu bestellen voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 & voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Oostenrijk de Euro 2020 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. 

Het Oostenrijk thuistenue heeft dit seizoen wat weg van de Arsenal voetbalshirts. De body van het voetbalshirt is namelijk geheel rood en de mouwen van het tenue zijn wit. Hetzelfde geldt voor de ronde hals. De mouwen worden afgesloten door een rode band. De body van het Euro 2020 voetbalshirt van het Oostenrijkse voetbalelftal bevat bovendien een all-over print van het embleem van de voetbalbond, welke gekenmerkt wordt door de adelaar. Op de linkerborst bevindt zich de badge van de voetbalbond (de ÖFB). De andere borst is voorzien van het Puma logo en het logo van Puma staat ook op beide mouwen. In de nek op de achterkant van het shirt prijkt de naam van het land: ÖSTERREICH. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester is en uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor een verbeterde afvoer van vocht en een perfecte ventilatie. 

Wil jij net als spelers als Arnautovic, Alaba, Hintereggers, Dragovic en andere sterspelers? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun jet het nieuwe Oostenrijk voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!