AS Roma shirt voor kinderen 2018-2019 - Grijs

Koop hier het nieuwste, grijze AS Roma shirt voor kinderen. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van AS Roma gedragen tijdens de uitwedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2018-2019. Dit shirt kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en als geheel tenue ook voor baby's en peuters. Het tenue is beschikbaar voor kinderen van 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar!

Het uitshirt van AS Roma voor kinderen is dit seizoen geheel grijs. Dit design is afgeleid van de wolf uit het logo van de club. Verder bevat het shirt subtiele horizontale strepen. De hals betreft een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Ook over de mouwen en schouders van het tenue bevinden zich diagonale strepen. De achterkant van het tenue bevat aan de bovenkant ook diagonale banen. Verder is zowel de binnenkant van de hals als de buitenkant van de hals uitgerust met een strip in de clubkleuren van AS Roma. Deze strip is rood/geel. Aan de achterkant van het tenue is in deze strip een vintage logo van de Italiaanse club verwerkt. Dit betreft het logo dat de club had in de periode 1979-1997. De binnenkant van de hals is uitgerust met een extra detail. Hier staat de tekst: ''ROMA SIAMO NOI.'' Op de borst prijken de logo's van de club en Nike.

Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Wil jij net als De Rossi, Kolarov, Strootman, Dzeko, Nainggolan, Kluivert, , Florenzi, Becker en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma voor kinderen te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!