AS Roma uitshirt kinderen 2020-2021

Koop hier het nieuwste AS Roma uitshirt voor kinderen. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van AS Roma gedragen tijdens de uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Dit shirt kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en als geheel tenue ook voor baby's en peuters. Het tenue is beschikbaar voor kinderen van 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar!

Het AS Roma uitshirt 2020-2021 heeft dit seizoen een klassiek design. Het voetbalshirt is overwegend beige (pale ivory) en deze kleur is een ode aan de vele monumenten die de stad Rome kent. Daarnaast bevat het tenue bordeaux rode en gele details als verwijzing naar de clubkleuren van Roma en de iconische tenues van de jaren '80. De polo kraag van het voetbalshirt is bordeaux rood met een subtiele gele lijn en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de linkerborst prijkt het vintage AS Roma logo. Deze zogenaamde Lupetto was het logo van de club in de periode 1977-1997. De andere borst bevat de swoosh van Nike en op het midden van het AS Roma uitshirt prijkt sponsor Qatar Airways. Verder zijn de zijkanten van het tenue uitgerust met een brede rode taping en staat op de achterkant het logo van Hyundai. De naam van de club is in een sierlijk lettertype aan de binnenkant van de kraag verwerkt. De AS Roma tenues bestaan ook dit seizoen weer voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Zaniolo, Dzeko, Kluivert en andere sterren in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons! In deze winkels kun je de AS Roma tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!