AS Roma shirt voor kinderen 2017-2018

Koop hier het nieuwste AS Roma shirt voor kinderen. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van AS Roma gedragen tijdens de uitwedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2017-2018. Dit shirt kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en als geheel tenue ook voor baby's en peuters. Het tenue is beschikbaar voor kinderen van 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar!

Het uitshirt van AS Roma voor kinderen wordt dit seizoen gekenmerkt door de witte banen. Deze banen hebben verschillende diktes. Deze zijn aan de bovenkant breder en lopen naar de onderkant naar elkaar wat dunner naar elkaar toe. Verder bevat het shirt ook weer bordeaux rode en gele accenten. Aan de achterkant en zijkanten van de v-hals bevind zich een rode en gele band. De zijkanten van het shirt zijn ook uitgerust met een gele en rode band. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt voor ventilatie. De binnenkant van de hals is uitgerust met een detail. Hier staat de tekst: ''ROMA SIAMO NOI.'' Op de borst prijken de logo's van de club en Nike.

Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Wil jij net als De Rossi, Strootman, Dzeko, Nainggolan, Sallah, Florenzi, Becker en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma voor kinderen te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!