AC Milan authentic voetbalshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het AC Milan thuisshirt 2021-2022. Het authentic evoKNIT voetbalshirt is het voetbalshirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden in de Serie A, Europese en de Coppa Italia wedstrijden in San Siro gedurende 2021-2022. De authentic tenues zijn uitgerust met de evoKNIT technologie en vallen strak om het lichaam. Het authentic shirt kan je alleen bestellen in de maten S, M, L, Xl en XXL. 

Het AC Milan thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar als thema ''MOVE LIKE MILAN.'' Het tenue is geïnspireerd door de elegantie, stijl en creativiteit van de stad Milaan. De traditionele zwarte en rode banen zijn dit jaar een eerbetoon aan de wolkenkrabbers in de stad Milaan, die het groeiende internationale karakter van de stad bevestigen! De banen op het AC Milan thuisshirt 2021-2022 hebben dit jaar verschillende diktes, maar zijn wel symmetrisch. De middelste zwarte baan is het breedst en naar de zijkanten worden de zwarte banen smaller. Daarnaast is het AC Milan thuistenue 2021-2022 dit seizoen uitgerust met een v-hals. De mouwen van het tenue zijn geheel rood en verder bevat het tenue aan de zijkanten zwarte meshpanelen. Op de borst prijken de logo's van de club en Puma. Boven het logo van Milan staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van shirtsponsor Fly Emirates. Dit betreft het Emirates Fly Better logo. De achterkant van het thuisshirt van AC Milan bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt de tekst: SEMPRE MILAN. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

De authentic AC Milan tenues zijn uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.Daarnaast zijn de authentic voetbalshirts van uitgerust met de evoKNIT technologie. Deze technologie zorgt voor een micro-massage van de huid en daarnaast in diverse zones voor een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de spelers prestatie verbeterd moet werken. Uniek aan de technologie is dat er zich in de onderarmen van het shirt mesh panelen bevinden. Deze zorgen op hun beurt weer voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid. De authentic voetbalshirts vallen getailleerd. Klik direct op de buttons om dit voetbalshirt direct te bestellen. Dit tenue kun je ook weer laten bedrukken met een eigen naam en nummer.