AC Milan authentic evoKnit voetbalshirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste AC Milan authentic voetbalshirt. Het authentic evoKNIT voetbalshirt is het shirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden in de Serie A en de Coppa Italia gedurende 2018-2019. De authentic tenues zijn uitgerust met de evoKNIT technologie en vallen strak om het lichaam. Het authentic shirt kan je alleen bestellen in de maten S, M, L, Xl en XXL. 

Het shirt van de Rossoneri is het eerste shirt waarvan Puma de kledingsponsor is. Het AC Milan voetbalshirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de verticale zwarte en rode banen over het shirt. De mouwen zijn zwart en zijn uitgerust met een rode taping. Het tenue bevat verder een klassieke polo kraag. De achterkant van het tenue bevat een afbeelding van een duivel en op de mouwen staat het logo van Puma. Op de borst staan de logo's van PUMA en AC Milan en op het midden van het shirt staat het logo van Fly Emirates. Boven het logo van de Italiaanse club staat een ster, welke verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen.De AC Milan tenues zijn dit jaar uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

De authentic AC Milan tenues zijn uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.Daarnaast zijn de authentic voetbalshirts van uitgerust met de evoKNIT technologie. Deze technologie zorgt voor een micro-massage van de huid en daarnaast in diverse zones voor een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de spelers prestatie verbeterd moet werken. Uniek aan de technologie is dat er zich in de onderarmen van het shirt mesh panelen bevinden. Deze zorgen op hun beurt weer voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid. De authentic voetbalshirts vallen getailleerd. Wij adviseren daarom een maat groter te kopen dan normaliter het geval is.