AC Milan authentic evoKnit voetbalshirt 2019-2020

Koop hier het nieuwste AC Milan authentic voetbalshirt. Het authentic evoKNIT voetbalshirt is het shirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden in de Serie A, Europa en de Coppa Italia gedurende 2019-2020 De authentic tenues zijn uitgerust met de evoKNIT technologie en vallen strak om het lichaam. Het authentic shirt kan je alleen bestellen in de maten S, M, L, Xl en XXL. 

Het AC Milan tenue heeft dit jaar een klassiek design. Het design is namelijk geïnspireerd door het tenue van 1969. In dit voetbalshirt won AC Milan voor de tweede keer in de historie de Europa Cup I. Het shirt is bovendien een ode aan het 120 jarig bestaan van de club dit jaar. De Rossoneri werd in 1899 opgericht. Het tenue wordt dit jaar gekenmerkt door de dunne verticale zwarte en rode strepen. Dit design loopt dit seizoen ook door over de schouders en mouwen en de achterkant van het tenue. Het shirt is bovendien uitgerust met een ronde hals. Op de borst prijken de logo's van de club en Puma. Boven het logo van Milan staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van shirtsponsor Fly Emirates. De achterkant van het thuisshirt van AC Milan bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt namelijk de duivel uit het logo van de club. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

De authentic AC Milan tenues zijn uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.Daarnaast zijn de authentic voetbalshirts van uitgerust met de evoKNIT technologie. Deze technologie zorgt voor een micro-massage van de huid en daarnaast in diverse zones voor een snellere en effectievere doorstroming van het bloed, hetgeen voor de spelers prestatie verbeterd moet werken. Uniek aan de technologie is dat er zich in de onderarmen van het shirt mesh panelen bevinden. Deze zorgen op hun beurt weer voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid. De authentic voetbalshirts vallen getailleerd. Wij adviseren daarom een maat groter te kopen dan normaliter het geval is.