Frankrijk Dri Fit ADV uitshirt 202-2023

Koop hier de authentic versie van het Frankrijk uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. Het Dri Fit ADV voetbalshirt kan je alleen voor volwassenen bestellen en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Frankrijk uitshirt is het voetbalshirt dat ook echt door de spelers van het elftal gedragen wordt en is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het voetbalshirt strak om het lichaam valt, het voetbalshirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Het Frankrijk uitshirt heeft een slim-fit pasvorm met elastische stretch materialen. Het geweven stretchmateriaal sluit zich perfect om je lichaam voor een optimale bewegingsvrijheid. 

Het Frankrijk uitshirt 2022-2023 is volledig wit en bevat print van iconische momenten uit de historie van Frankrijk en bovendien verschillende bezienswaardigheden. De print bevat onder andere een verwijzing naar de Franse revolutie van 1789, de Cockerel (de haan), botanische versieringen, de Arc de Triomphe en Clairefontaine. De print op het tenue betreft een zogenaamde ''Toile de Jouy'' print. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het donkerblauw en de linkerborst het logo van de Franse voetbalbond (FFF). De twee sterren boven het logo verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. Het Frankrijk uitshirt bevat dit jaar een ronde hals en de binnenkant van de hals bevat het motto van het nationale voetbalelftal “Nos Differences Nous Unissent”. De onderkant van het voetbalshirt een vlak in de kleuren van de Franse vlag. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie.

  • Nike Dri FIT ADV technologie combineert vochtafvoerend materiaal met geavanceerde technieken en eigenschappen zodat je droog en comfortabel blijf. Het opengewerkte materiaal op warme plekken is gebaseerd op data uit tests met atleten en houdt je koel in het heetst van de strijd.
  • Het authentieke design geeft je dezelfde look als de professionals op het veld.
  • Aansluitende pasvorm voor slanke feel
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Frankrijk authentic Dri Fit ADV uitshirt 2022-2023 te bestellen voor volwassenen.