Frankrijk trainingspak voor kinderen 2020-2021

Bestel hier het Frankrijk trainingspak voor kinderen. Dit pak kan je bestellen voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar. Het  Frankrijk trainingspak is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit pak wordt door de selectie van Les Bleus gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2021 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022 gedurende 2020-21. Dit pak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het witte trainingspak wordt gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden.

Het trainingsjack van dit Frankrijk pak is wit en is uitgerust met een hoge hals. Verder wordt het trainingsjack gekenmerkt door de blauwe, diagonale taping over de mouwen. Deze bevindt zich net onder de ellebogen. Hierboven staat het logo van Nike in het rood. De mouwen zijn raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is de strakke pasvorm. Bovendien bewegen de mouwen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Op de linkerborst van het trainingsjack van het Franse elftal prijkt het logo van de Franse voetbalbond, de FFF. Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken met een rits.

De trainingsbroek van Frankrijk is navy blauw met een witte strip onder de knielholtes. De bovenkant is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Op de broek staan ook de emblemen van Nike en de FFF. Verder heeft de broek een toelopende pasvorm, wat betekent dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt. Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het pak te bestellen!