Frankrijk Vapor Match uitshirt 2020-2021

Bestel hier direct de Vapor Match versie van het Frankrijk uitshirt 2020-2021. In dit voetbalshirt speelt Les Bleus de WK kwalificatiewedstrijden en de Euro 2020 wedstrijden, alsook de Nations League wedstrijden gedurende 2020-2021. Dit betreft het shirt waarin de uitwedstrijden worden gespeeld. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt is uitgerust met het Vapor Match systeem. Dit systeem zorgt allereerst voor een nog betere ventilatie. Dit systeem bestaat namelijk uit een combinatie van zowel enkel als dubbel gebreide garen. In de zones waar de meeste ventilatie nodig is, heeft Nike gebruik gemaakt van enkele garen en op de plekken waar het shirt wat steviger moet zijn, is er gebruik gemaakt van dubbele garen. Voordelig aan de technologie is dat het shirt 10% lichter is dan eerdere authentic shirts van Nike, het bevat 50% meer stretch en de shirts drogen 25% sneller. Het nieuwe garen heeft verder een geborstelde kwaliteit, waardoor het zeer aangenaam voelt tegen de huid.

Het voetbalshirt van Les Bleus is geheel wit en wordt gekenmerkt door een rood/witte/blauwe taping aan de zijkanten van het tenue. Deze taping is geheel in stijl van de kleuren van de Franse vlag. Het tenue is verder uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. Op de borst staan de logo's van Nike en de FFF. Boven dit logo staan twee sterren welke verwijst naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. De binnenkant van het tenue bevat nog een extra detail. Hier zijn de letters F en R in elkaar verwerkt met daaromheen de leus van het nationale elftal: ''Liberté, égalité, fraternité.'' Dit staat voor: ''Vrijheid, gelijkheid en broederschap.'' 

Wil jij net als spelers als Mbappé, Pogba, Griezmann, Giroud, Pavard, Kanté, Coman, Hernandez, Martial, Varane en nog meer spelers in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te bestellen voor kinderen en volwassenen.