Frankrijk uitshirt kinderen 2020-2021

Bestel hier het Frankrijk uitshirt 2020-2021 van Nike vvoor kinderen. In dit voetbalshirt speelt Les Bleus de uitwedstrijden in de periode 2020-2021. Dit tenue wordt gedragen tijdens de Euro 2020 uitwedstrijden, de WK kwalificatiewedstrijden en de Nations League wedstrijden op vreemde bodem. 

Het voetbalshirt van Les Bleus is geheel wit en wordt gekenmerkt door een rood/witte/blauwe taping aan de zijkanten van het tenue. Deze taping is geheel in stijl van de kleuren van de Franse vlag. Het tenue is verder uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. Op de borst staan de logo's van Nike en de FFF. Boven dit logo staan twee sterren welke verwijst naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. De binnenkant van het tenue bevat nog een extra detail. Hier zijn de letters F en R in elkaar verwerkt met daaromheen de leus van het nationale elftal: ''Liberté, égalité, fraternité.'' Dit staat voor: ''Vrijheid, gelijkheid en broederschap.''  Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als Mbappé, Pogba, Griezmann, Giroud, Pavard, Kanté, Coman, Hernandez, Martial, Varane en nog meer spelers in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te bestellen voor kinderen en volwassenen