Frankrijk trainingsbroek 2020-2021 - Blauw

Bestel hier de officiële Frankrijk trainingsbroek van Nike. Deze trainingsbroek is onderdeel van het Frankrijk trainingspak van Nike. Deze broek kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Deze broek is zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar.  In dit trainingspak werken de spelers van Les Bleus de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de EK wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2020-2021.

De trainingsbroek van het Franse elftal is geheel blauw en bevat aan de bovenkant een elastische tailleband. Met deze band kan de pasvorm van de broek aangepast worden. De broek heeft een toelopende fit. Dit betekent dat deze vooral strak om de kuiten en enkels valt. De broek is bovendien gemaakt van een elastisch materiaal. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Op de broek prijken ook de logo's van Nike en de voetbalbond. De zijkanten zijn uitgerust met twee zakken. Verder wordt de trainingsbroek van Les Bleus gekenmerkt door de diagonale, witte taping net onder de knielholtes.

Deze Frankrijk trainingsbroek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Wil je net als Griezmann, Mbappe, Pogba, Giroud, Varane en andere sterren deze broek met trots dragen? Klik dan direct op de buttons om de broek te bestellen!