Frankrijk Vapor Match voetbalshirt 2020-2021

Koop hier de authentic Vapor Match versie van het Frankrijk thuisshirt 2020-2021. Het authentic shirt is het shirt dat de spelers van het nationale elftal ook daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. Dit betreft dus niet de replica versie. De authentic shirts van Frankrijk zijn duurder dan de replica versie, omdat deze zijn uitgerust met het zogenaamde Vapor Knit systeem van Nike. Dit systeem zorgt allereerst voor een nog betere ventilatie. Dit systeem bestaat namelijk uit een combinatie van zowel enkel als dubbel gebreide garen. In de zones waar de meeste ventilatie nodig is, heeft Nike gebruik gemaakt van enkele garen en op de plekken waar het shirt wat steviger moet zijn, is er gebruik gemaakt van dubbele garen. Voordelig aan de technologie is dat het shirt 10% lichter is dan eerdere authentic shirts van Nike, het bevat 50% meer stretch en de shirts drogen 25% sneller. Het nieuwe garen heeft verder een geborstelde kwaliteit, waardoor het zeer aangenaam voelt tegen de huid. 

Het Frankrijk voetbalshirt is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van 1998, het tenue waarin Les Bleus voor het eerst het WK wonnen.Het Frankrijk thuisshirt is dit jaar geheel navy blauw en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale blauwe banen over het tenue. Bovendien bevat het voetbalshirt van Les Bleus een horizontale rode baan over het midden van het tenue. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met eeen ronde hals in het navy blauw. De achterkant van de hals bevat een kleine v-opening. Verder bevatten de zijkanten van het tenue een donkerblauwe taping en is aan de binnenkant van de hals een speciale graphic verwerkt. Hier staan de letters F en R in elkaar verwerkt en daaromheen staat de tekst: ''Liberté, égalité, fraternité.'' Op de borst prijken de logo's van Nike en de Franse FFF. Boven het embleem van de Franse bond prijkt twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. 

Wil jij net als spelers als Mbappé, Pogba, Griezmann, Giroud, Pavard, Kanté, Coman, Hernandez, Martial, Varane en nog meer spelers in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te bestellen voor kinderen en volwassenen