Leicester City uit shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Leicester City uitshirt of tenue voor kinderen en volwassenen. Dit uittenue kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Leicester City de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2020-2021.

Het Leicester City uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel wit en wordt gekenmerkt door de print van flitsende diagonale zilveren strepen over de body van het tenue. Verder is het voetbalshirt uitgerust met blauwe en gouden accenten. De rechterkant van het voetbalshirt bevat blauwe adidas strepen en de andere kant gouden adidas strepen. Het logo van adidas op de rechterborst is ook blauw en de linkerborst bevat de officiële clubbadge van Leicester City. Het midden van het tenue is uitgerust het logo van sponsor KING POWER en verder bevat het tenue ook een ronde hals. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, afvoer van vocht en verkoeling.

Wil jij net als spelers als Vardy, Maddison, Soyuncu, Justin, Ndidi, Thomas, Barnes, Castagne en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze winkels kun je de Leicester City tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!