Merk: SKU: GA0611

Bestel hier het nieuwste adidas Leicester City thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Dit shirt kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen bestellen. In dit shirt speelt Leicester City de Premier League, FA Cup, Europa League en League Cup thuiswedstrijden in het King Power Stadium gedurende 2020-2021. 

Het Leiceister City thuisshirt 2021-2022 is weer overwegend blauw en bevat een all-over camouflage print over de body en de mouwen van het tenue. Verder is het voetbalshirt uitgerust met witte en gouden accenten. Deze kleurencombinatie komt terug in de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook de adidas strepen op de schouders zijn wit. Hoofdsponsor FBS Trade Online versiert het midden van het tenue. Op de borst staan de logo's van adidas en de club. In de nek op de achterzijde van het tenue zijn de initialen van de Engelse club verwerkt: LCFC. De Leicester City tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil je net als sterren als Vardy, Iheanacho, Maddison, Söyüncü, Fofana, Barnes, Tielemans, Ndidi en andere sterspelers in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om het shirt te bestellen. In deze shops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!