Leicester City uitshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste adidas Leicester City uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Leicester City de Premier League en FA Cup uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

 Het Leicester City uitshirt 2021-2022 heeft een lekker fris design en wordt gekenmerkt door het design van vierkanten ver de body en de mouwen van het tenue. Daarbij worden blokken in verschillende tinten mint blauw met elkaar afgewisseld en een aantal van deze blokken is uitgerust met diagonale lijnen. Verder bevat het tenue ook donkerblauwe accenten. De drie adidas strepen op de schouders zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor de brede V-hals van het nieuwe uittenue van ''The Foxes.'' Ook alle logo's op het tenue zijn donkerblauw. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat een monochroom Leicester City logo. Dit betekent dat het logo geheel in stijl is van de kleuren van het tenue en dus niet gebruikelijke kleuren heeft. In het geval van het nieuwe Leicester City uitshirt is de badge dus een combinatie van lichtblauw en donkerblauw. Op het midden van het tenue prijkt in het donkerblauw het logo van sponsor FBS Trade Online.

Wil jij net als de spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze winkels kun je de Leicester City tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!