Engeland warming-up shirt 2020-2021 - Rood

Bestel hier het nieuwste Engeland warming-up shirt 2020-2021 van Nike voor volwassenen. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit warming-up tenue dragen de spelers van het Engelse nationale elftal tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en andere interlands in de periode 2020-2021. 

Het warming-up shirt van het Engelse elftal is geïnspireerd door de voetbalshirts die Engeland begin jaren '90 droeg en bevat een all-over print. Deze all-over print is geïnspireerd door het logo van de Engelse FA en bevat details van de leeuwen uit het logo van de voetbalbond. Deze print komt ook weer terug in de ronde hals, die verder blauw/rood is. Daarnaast is het training shirt uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en Nike. De mouwen van het Engeland warming-up shirt zijn raglanmouwen. Deze bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als Kane, Rashford, Sterling, Sancho, Alli, Lingard, Maguire, Abraham, Alexander-Arnold en andere spelers in dit schitteren? Klik dan op de buttons!