Merk: SKU: DH6454-480SUIT

Bestel hier direct het Engeland trainingspak 2022-2023 voor kinderen en volwassenen. Dit trainingspak wordt door het Engelse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden in de periode 2022-2023. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. 

De Engeland training sweater 2022-2023 heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. De training sweater is blauw en bevat een design van golven en diagonale lijnen op de mouwen. Deze vormen samen een design van ruiten. Onder de hals bevindt zich een lichtblauw vlak met een ronding. De linkerborst bevat het logo van de FA, inclusief een ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 1966. Op de andere borst prijkt de swoosh van Nike. De mouwen zijn gemaakt van een super elastisch materiaal, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt als je deze top draagt. Bovendien heeft deze training sweater een slanke pasvorm, die de vorm van je lichaam volgt, zodat je nog vrijer kunt bewegen. De duimgaten aan de onderkant van de mouwen zorgen ervoor dat de top lekker strak om het lichaam valt en bovendien voor de fit van een handschoen. 

De Engeland trainingsbroek 2022-2023 is blauw en bevat alle kenmerken van het Nike Strike template. De onderkant van de pijpen hebben een print van diagonale lijnen en vormen, welke samen een design van ruiten vormen. De bovenkant van deze trainingsbroek is uitgerust met een Nike FlyVent tailleband. Met deze band kun je de pasvorm verstellen. .De onderkant van de broek bevat enkelritsen. Hiermee kan je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit doen. Verder is de trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en prijken de logo's van Nike en de FA op de broek. De broek is gemaakt van een elastisch materiaal, die zich perfect aanpast naar de vorm van de benen. Dit wordt door Nike ook wel de toelopende fit genoemd. Deze broek valt vooral strak om de enkels en kuiten. Het Engeland trainingspak bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan & is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Klik direct op de buttons om het officiële Nike Engeland trainingspak 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen! 

Koop deze producten