Engeland voetbalshirt en tenue kinderen

Koop hier het nieuwste Engeland shirt voor kinderen. Hier scoor je zowel het nieuwste thuisshirt, uitshirt als 3e shirt van het Engelse voetbalelftal voor KIDS. Het shirt op de foto betreft het nieuwste Engeland shirt voor kinderen en is het huidige 3e shirt van het nationale elftal. Het Engeland shirt voor kinderen is in verschillende maten beschikbaar, dus zowel voor baby's, kleuters, peuters en de oudere jeugd. Het Engeland shirt en tenue is altijd beschikbaar in maat 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 140, 152, 164 en 174! 

Het Engeland thuisshirt is dit jaar weer geheel wit en bevat een ronde hals in het navy blauw. In deze ronde hals is een speciale print verwerkt van een groep leeuwen. Dit symboliseert de band tussen het nationale elftal en de supporters. Bovendien zijn de leeuwen een verwijzing naar de bijnaam van het nationale voetbalelftal: THREE LIONS. In de ronde hals bevinden zich ook een subtiele rode en blauwe lijn. Het design van de hals komt ook terug in de taping aan de zijkanten van het voetbalshirt. Het thuisshirt van Engeland bevat namelijk een zigzag taping in dezelfde kleuren als de hals en met dezelfde print. Deze taping heeft de vorm van een bliksemschicht. De badge van de Engelse voetbalbond, FA, prijkt op het midden van de borst. De ster boven het logo is een verwijzing naar het gewonnen WK van 1966. Onder de badge prijkt in het navy blauw de swoosh van Nike. De Engeland replica tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als  Kane, Sancho, Rashford, Sterling, Foden, Alexander Arnold, Greenwood, Alli, Maguire en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons! In deze shops kun je het tenue van Engeland ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!