Engeland keepersshirt 2020-2021 - Geel

Bestel hier het Engeland keepersshirt voor Euro 2020. Dit shirt wordt door de keepers van het nationale elftal gedragen in de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het Engeland keepersshirt van Nike is geheel geel en wordt verder gekenmerkt door de flitsende golven over de body van het tenue. Daarnaast bevat het keeperstenue van Engeland een ronde hals en prijken de logo's van de voetbalbond en Nike op de borst. De ronde hals is zwart en hetzelfde geldt voor de taping aan de zijkanten van het Engeland tenue. De achterkant en de mouwen hebben een iets donkerdere tint geel. Verder bevat het shirt een diagonale hals, welke naar het midden toe recht is. De achterkant en binnenkant van het keeperstenue waarin Hart, Pope en Butland schitteren, bevat nog een strip.

Dit keeperstenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van het nationale elftal optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om het shirt te bestellen. Hier kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!