Merk: SKU: 58558667

Bestel hier het officiële Macron Crystal Palace trainingsjack 2022-2023 voor volwassenen. Dit trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit trainingsjack wordt door de spelers van Crystal Palace gedragen in voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023.

Het Crystal Palace trainingsjack 2022-2023 is turquoise en bevat op de zijkanten een diagonale zwarte baan. De zijkanten van het jack bevatten een diagonaal vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen. Deze print komt ook terug op de mouwen. Dit trainingsjack bevat een hoge hals met doorlopende rits en bevat ook een capuchon. De zijkanten van dit trainingsjack zijn uitgerust met verborgen zakken. Op de borst staan de logo's van de club en Crystal Palace. Dit trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Doorlopende rits
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Verborgen zakken
  • Polydiagonaal: deze stof combineert het hete handslijpproces met een diagonale functie die een hoge elasticiteit aan de stof verleent. Het is speciaal bestudeerd voor reiskleding die in elke situatie comfortabel zit.

Klik direct op de buttons om het Crystal Palace trainingsjack 2022-2023 te bestellen.