Crystal Palace 3e voetbalshirt 2022-2023

Bestel hier het nieuwste Macron Crystal Palace 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Crystal Palace de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Crystal Palace 3e voetbalshirt 2022-2023 is zwart en wordt gekenmerkt door de blauwe en rode diagonale banen , welke op het voetbalshirt geverfd te lijken zijn. Deze banen bevatten een design van kriskras lijnen. Het voetbalshirt bevat een witte ronde hals met een subtiele rode en blauwe lijn. Dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en de linkerborst het logo van de club. Dit betreffen siliconen badges. Op het midden van het tenue staat sponsor CINCH en in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de bijnaam van de club: EAGLES. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Ronde hals
  • Eco-mesh inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Siliconen clubbadge
  • Eco Softlock: Technische stof speciaal ontworpen voor kleding met 100% gerecycled polyester garen. Het is licht, zacht en zeer goed bestand tegen scheuren. Sneldrogend gegarandeerd.

Klik direct op de buttons om het Crystal Palace thuisshirt 2022-2023 te bestellen voor volwassenen!