Merk: SKU: 58558635

Bestel hier het officiële Macron Crystal Palace trainingsshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit trainingsshirt wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023.

Het Crystal Palace trainingsshirt 2022-2023 is turquoise en bevat op de zijkanten een diagonale zwarte baan. De zijkanen van het trainingsshirt bevat een diagonaal vlak met daarin een all-over print van geometrische vormen. Deze print komt ook terug op de mouwen. Het trainingsshirt bevat een ronde hals. Op de borst staan de logo's van de club en Crystal Palace en de achterkant van het trainingsshirt bevat de naam van de club. Dit trainingstenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Ronde hals
  • Eco-mesh inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Eco Softlock: Technische stof speciaal ontworpen voor kleding met 100% gerecycled polyester garen. Het is licht, zacht en zeer goed bestand tegen scheuren. Sneldrogend gegarandeerd.

Klik direct op de buttons om het Crystal Palace trainingsshirt te bestellen voor volwassenen!