Het nieuwe Zwitserland uitshirt 2012-2013 is officieel door de Zwitserse voetbalbond en teamkledingsponsor PUMA bekend gemaakt. In dit voetbalshirt werkt het nationale voetbalelftal van Zwitserland de oefen-en kwalificatiewedstrijden af ter voorbereiding op het WK van 2014. Zwitserland is ingedeeld in kwalificatiepoule E met Noorwegen, Slovenie, Albanie, Cyprus en Ijsland.

Het nieuwe voetbalshirt van Zwitserland is opnieuw wit en wordt gekenmerkt door de diagonale blokjes over het gehele shirt. Verder bevat het Zwitserland shirt rode details. Zo is het logo van PUMA op het midden van de borst rood, evenals de Zwitserse vlag op de linkerborst en het logo van de Zwitsere voetbalbond op de linkerborst. Ook de kraag en de mouwen bevatten rode details.

De nieuwe Zwitserland uittenues 2012-2013 worden gecompleteerd doord een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details. Check hieronder de foto's van het nieuwe Zwitserland uitshirt. Dit voetbalshirt kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals het nieuwe Zwitserland thuisshirt en andere Zwitserland merchandising en retro voetbalshirt.

Koop het hier!

Zwitserland uitshirt 2012-2013

 

Zwitserland uitshirt 2012-2013 achterkant

 

Zwitserland uittenue 2012-2013