17 februari 2016

Zwitserland trainingspak 2016-2017

De Zwitserse voetbalbond en Puma hebben het nieuwe trainingspak van het land voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 officieel gelanceerd. Dit nieuwe trainingspak wordt door het nationale elftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK. Tijdens het EK is Zwitserland ingedeeld in poule A met Frankrijk, Roemenië en Albanië. Het nieuwe trainingspak van Zwitserland bestaat uit een zip top of trainingssweater en een trainingsbroek. Voordat we in gaan op waar je dit speciale pak kunt kopen, bespreken we eerst het design van het nieuwste trainingspak van Zwitserland.

Zwitserland zip top en trainingsbroek Euro 2016

De trainingssweater van het nieuwe Zwitserland trainingspak  is overwegend zwart met een hoge hals. Deze hals bevat een rits tot de borst. Verder loopt er een witte strip over de schouders en mouwen. Het logo van kledingsponsor Puma staat zowel op de mouwen als op de rechter borst. Het logo van de Zwitserse voetbalbond (ASF-SFV / Association Suisse de Football / Associazione Svizzera di Football )prijkt op de linker borst.  Verder wordt de nieuwe zip sweater gekenmerkt door de horizontale grijze banen. Een deel van deze banen is uitgerust met diagonale strepen, waardoor het design van de Zwitserland zip top is gebaseerd op het speciale template van Puma, de Veloce trainingslijn. Verder bevat de zip sweater een horizontale witte baan over de borst. De mouwen bevatten ook een witte strip. Het nieuwe Zwitserland pak wordt gecompleteerd door een strakke Puma Tech trainingsbroek. Dit betekent dat de broek strak om de kuiten en enkels valt. Ook deze tech trainingsbroek van Zwitserland bevat witte accenten. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken en de logo's van Puma en de Zwitserse voetbalbond zijn ook vertegenwoordigd op de trainingsbroek. Alle Zwitserland trainingskleding is uitgerust met het Dry Cell systeem van Puma. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat sterren als Shaqiri, Xhaka, Inler en Djouro optimaal kunnen presteren. Eerder lanceerden Puma en de voetbalbond al het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor Euro 2016!

Zwitserland trainingspak 2016-2017

Het nieuwe zwarte Zwitserland trainingspak 2016-2017 kan je direct kopen voor kinderen en volwassenen in de shops hieronder. Het pak bestaat uit een losse sweater en trainingsbroek. De zip top heeft een prijs van € 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. De prijs van de trainingsbroek is € 50,- voor volwassenen en € 45,- voor kinderen. Het pak heeft dus of een prijs van € 105,- of  € 95,-. Wil je goedkopere of andere Zwitserland producten kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Zwitserland trainingspak in deze shop

of in de online shop van Subside Sports (inclusief goedkopere Zwitserland t-shirts)


Zwitserland -trainingspak -2016-2017