23 januari 2020

Zwart Paris Saint Germain Jordan trainingspak 2020

Paris Saint Germain en Nike hebben zojuist de nieuwe collectie rondom het 4e voetbalshirt uitgebracht. Tot deze collectie behoort ook een nieuw trainingspak. Dit trainingspak van Jordan Brand wordt door de Franse kampioen gedragen in de tweede seizoenshelft, dus ter voorbereiding op de Ligue 1 en Champions League wedstrijden van eind januari tot mei 2020. Nike en Jordan Brand zijn verantwoordelijk voor het design van het nieuwe PSG trainingspak. Jordan is onderdeel van het merkenportfolio van Nike en de jumpman van het merk staat op alle nieuwe PSG kleding!

Zwarte Paris Saint Germain Jordan Brand trainingstrui en trainingsbroek 2020

De nieuwe Paris Saint Germain X Jordan Brand 2020 collectie is vooral een ode aan Frankrijk en aan de stad Parijs. Dit heeft ook een reden. Op 24 januari 2020 vindt in Parijs de eerste NBA wedstrijd ooit plaats. Charlotte Hornets nemen het in de AccorHotels Arena op tegen de Milwaukee Bucks. De trots op Frankrijk straalt dan ook van het pak af en dit komt met name door de taping die aan de achterkant en binnenkant van de training top is verwerkt. Deze is namelijk rood/wit/blauw. Dit zijn ook de kleuren van het NBA logo. De Paris Saint Germain training top voor 2020 is zwart met blauwe mouwen. Verder heeft de Paris Saint Germain trainingstrui de gebruikelijke kenmerken van het Vapor template. Dit betekent dat de sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits en de mouwen bevatten een design van flitsende strepen. Op de rechterborst van de Paris Saint Germain training sweater voor 2020 prijkt de jumpman van Jordan Brand. Het merk dat opgericht is door ex-basketbalspeler Michael Jordan is onderdeel van Nike en heeft sinds vorig seizoen een samenwerkingsverband met de Parijzenaren. Zo bevat het fel rode Paris Saint Germain uitshirt bijvoorbeeld ook het logo van het merk in plaats van de swoosh van Nike. De linkerborst van de trainingstrui bevat het Paris Saint Germain logo in het zwart/wit. Bovendien zijn de mouwen van dit Paris Saint Germain trainingspak uitgerust met duimgaten, zodat de trui strak om het lichaam valt.

Het nieuwe Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten een design van flitsende strepen. Op de Paris Saint Germain trainingsbroek 2020 staan ook weer de logo's van de club en Jordan. De trainingsbroek bevat verder twee zakken met een rits en heeft de iconische tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt. De onderkant van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen en de bovenkant van de broek heeft een tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden. Het pak is beschikbaar in een Vaporknit versie en een normale versie. De Vaporknit versie is de versie die de spelers ook daadwerkelijk dragen en is dan ook duurder.

Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak bestellen

Het nieuwe, zwarte Paris Saint Germain Jordan Brand trainingspak 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De Vaporknit trainingstrui heeft een prijs van € 139,95 en de normale versie is € 64,95. De Vaporknit trainingsbroek is € 99,95 en de gewone versie € 64,95. Beide pakken zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel dit nieuwe trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze SHOP!