Paris Saint Germain uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club, Nike en Jordan Brand. In dit tenue speelt PSG de Ligue 1, Coupe de France en Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Nike is sinds eind jaren ’80 kledingsponsor van Paris Saint Germain en is ook weer verantwoordelijk voor de productie van de nieuwe uittenues. Onlangs werd het contract tussen beide partijen verlengd tot 2032. Ondanks dat het Amerikaanse sportmerk kledingsponsor is van de Franse kampioen, is de swoosh van Nike niet te bekennen op het nieuwe uittenue van de Parijzenaren.

Bestel het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt vanaf dit weekend in deze SHOP (inclusief de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer) of deze winkel! 

Fel rood Paris Saint Germain uit shirt en tenue 2019-2020

Op de borst van het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt prijkt namelijk het logo van Jordan Brand. Het basketbalmerk is onderdeel van het portfolio van NIKE INC. Vorig seizoen stond de zogenaamde jumpman al op de Champions League shirts van Paris Saint Germain en nu dus ook op het nieuwe uitshirt en trainingskleding van Paris Saint Germain. Vorig jaar tekende Paris een deal voor de duur van drie seizoenen met het merk dat opgericht is door Michael Jordan. Het uitshirt van Paris Saint Germain is dit jaar fel rood. Door Nike wordt deze kleur ‘’Infrared 23’’ genoemd. Deze kleuren zijn gebaseerd op het basketbalshirt dat Michael Jordan droeg bij Chicago Bulls. Nummer 23 was zijn rugnummer. Deze tint rood kennen we bovendien van de iconische Air Jordan VI sneakers, die voor het eerst in 1991 gelanceerd werden. Verder bevat het tenue ook zwarte accenten. De toelopende hals bevat twee zwarte banen en dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van het uitshirt bevat een zwarte taping, welke ook zichtbaar is op de achterkant van het tenue. De binnenkant van de hals bevat bovendien de naam van de stad: PARIS, waarbij voor de letter A de jumpman van Jordan Brand wordt gebruikt. Ook in de taping in de nek is de naam van de club verwerkt. Op de rechterborst prijkt het logo van Jordan Brand en de andere borst bevat het PSG logo in het zwart/fel rood. PSG heeft vanaf dit seizoen een nieuwe shirtsponsor. Accor Live Limitless vervangt Fly Emirates dat sinds 2006 aan de club verbonden was. Het lifestyle loyalty platform van de Franse hotelketen Accor en PSG tekenden een contract voor meerdere seizoenen. Het nieuwe Paris Saint Germain uittenue wordt compleet gemaakt door een fel rood broekje met daarop ook zwarte logo’s van PSG en Jordan Brand. De kousen zijn bovendien fel rood met aan de bovenkant twee zwarte banen en daaronder de Jumpman en de naam van de stad. De authentic tenues (de voetbalshirts, die de spelers ook daadwerkelijk dragen) zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Vaporknit technologie van Nike en de ''stadium'' tenues met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Neymar, Mbappe, Cavani, Herrera, Sarabia, Di Maria, Silva en andere sterspelers.  Check ook het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt voor 2019-2020.

Paris Saint Germain uitshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen! Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van EU 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen heeft het tenue een prijs van EU 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De Vapor Match voetbalshirts kun je vanaf EU 119,95 bestellen. De broekjes zijn EU 34,95 voor kinderen en EU 39,95 in volwassen maten. De kousen zijn dit jaar weer EU 17,95. In deze winkels kun je de nieuwe Paris Saint Germain tenues ook laten bedrukken emt een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiele en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering! 

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain voetbalshirt altijd in deze SHOP 

of deze winkel! 

 

Paris Saint Germain uitshirt 2019-2020

Paris Saint Germain uitshirt 2019-2020