Paris Saint Germain thuisshirt 2019-2020

Paris Saint Germain en Nike hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. De lancering van het nieuwe voetbalshirt liet even op zich wachten. De reden hiervoor was dat het contract met Fly Emirates op 30 juli pas afliep en het contract met de nieuwe hoofdsponsor ALL (Accour Live Limitless) pas ingaat op 1 juli. Dat is het vandaag, tijd dus voor het nieuwe PSG voetbalshirt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Paris Saint Germain de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League thuiswedstrijden in het Parc des Princes gedurende 2019-2020.

Ben je PSG fan en wil je dit voetbalshirt direct bestellen? Doe het exclusief in deze SHOP (inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer) of deze winkel! 

Paris Saint Germain thuisshirt

Paris Saint Germain thuis shirt en tenue 2019-2020

Paris Saint Germain en Nike vieren dit jaar dat beide partijen al 30 jaar met elkaar samenwerken. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1989 kledingsponsor van de Parijzenaren. Dit contract werd vorige week verlengd tot 2032. Het nieuwe tenue van Paris Saint Germain is een ode aan de samenwerking tussen beide partijen. Het betekent dan ook dat het zogenaamde Hechter design terugkeert. Het nieuwe Paris Saint Germain thuisshirt voor 2019-2020 is dit seizoen weer overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de twee verticale witte banen over het midden met daartussen een rode baan. Dit zogenaamde Hechter design wordt onderbroken door het logo van de nieuwe hoofdsponsor All (Accor Live Limitless). Het lifestyle loyalty platform/hotelketen vervangt vliegmaatschappij Fly Emirates, dat sinds 2006 hoofdsponsor was van de Franse kampioen. Het nieuwe Paris Saint Germain voetbalshirt bevat verder de kenmerken van het nieuwe Vapor template. Het shirt is uitgerust met een V-hals en de mouwen zijn uitgerust met flitsende zigzagstrepen. De binnenkant van de hals is uitgerust met een rode taping. Deze is ook zichtbaar op de achterkant van het tenue en hierin staat de naam van de stad: PARIS. De binnenkant van de hals bevat ook een speciale graphic als verwijzing naar de samenwerking tussen Nike en PSG. In de bies aan de onderkant van de mouwen is bovendien heel subtiel de Franse vlag verwerkt.  Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Het nieuwe Paris Saint Germain tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met daarop ook de logo's van Nike en de club. De kousen zijn ook navy blauw en bevatten naast de swoosh de naam van de stad: PARIS.

De authentic tenues van PSG zijn dit jaar weer uitgerust met de Vapor technologie en de replica voetbalshirts met de Dri Fit technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Paris Saint Germain tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Neymar, Mbappé, Cavani, Alves, Di Maria, Silva, Paredes en nog meer sterren. Check ook alles over het nieuwe PSG trainingspak! 

Paris Saint Germain shirt bestellen

Het nieuwe Paris Saint Germain voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 85,- (maten S, M, L, XL en XXL). Voor kinderen is het tenue € 69,95 (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176). Het authentic Vapor Match voetbalshirt van Paris is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het nieuwe Paris Saint Germain tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel het nieuwste Paris Saint Germain voetbalshirt altijd in deze SHOP (inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer)

of deze winkel! 

 

Paris Saint Germain voetbalshirt 2019-2020